Komplette turn-key SW- og HW-løsninger

Freund Elektronik R&D kan tilbyde vores kunder komplette turn-key SW og HW løsninger, fra specifikation, udvikling, test, prototyper og frem til produktion.

Vi kan enten varetage hele projektansvaret fra ide til udvikling. Eller vi kan være med til rådgivning omkring den projektmodel, din virksomheden vil få størst udbytte ved at anvende til et bestemt projekt.

Projekt- og konsulentydelser

Freund Elektroniks Outsourcing kan tilbyde projekt- og konsulentydelser indenfor design, konstruktion, test og dokumentation, og varetager din virksomheds udvikling effektivt og omkostningsbevidst. Vi indgår i projektet dér, hvor det giver mest mening for din virksomhed. Vi kan både være der som sparringspartnere i idéfasen eller som konsulenter undervejs i jeres produktudvikling.

Dygtigste udviklingsingeniører

Hos Freund Elektronik A/S stiller vi de dygtigste udviklingsingeniører til rådighed, når din virksomhed skal løse et projekt inden for elektronik udvikling. Vi har fokus på effektivitet og rentabilitet uanset hvor i processen, vi kommer ind.

Vi har fast team af ingeniører til rådighed i vores udviklingsafdeling i Sarajevo, Bosnien og Hercegovina. Gennem vores danske udviklingsafdeling og Freund Innovation Center Sarajevo, har vi på nuværende tidspunkt adgang til over 50 højtkvalificerede elektronikudviklere, i teknologiområder som Embedded SW & HW, FPGA, LabView, Linux, iOS & Android, samt backend løsninger.

Brede ingeniørkompetencer

På grund af vores brede ingeniørkompetencer kan vi tilbyde ydelser som produkt / system arkitektur og specifikation, Komplet SW udvikling, Professional HW design i Altium Designer med komplet release dokumentation, HW prototype service, FPGA & ASIC Services herunder udvikling, protype ASIC og fremstilling af IC, LabView og Testsystemer, Embedded SW, Back-end SW, Mobile APP Udvikling (Android, iOS, Windows), Produkt-certificerin

Ekspertise i næsten alle SW-disciplin

Vi har erfaring og ekspertise i næsten alle SW disciplin. Vi designer HW i Altium Designer.  Vi kan hjælpe fra en idé til et produkt med alle nødvendige produktionsdata. Fra en hurtig standard prototype til en high-speed løsning. Vi kan også udvikle og levere en ASIC prototype og sende den i produktion.

Ved at outsource kan der sættes et øget fokus på virksomhedernes kernekompetencer, omkostningerne kan reduceres, og effektiviteten kan øges

Hermed sikrer vi et højt teknologisk niveau og en smidighed i valget af løsninger: Vi har ingen forudgående præferencer i valget af teknologier, men har fleksibiliteten – og kompetencerne – til at vælge de løsninger, der skaber de bedste resultater for din virksomhed.

VORES VISION ER AT BIDRAGE TIL DIN SUCCES

Vores konsulenters solide kvalifikationer og erfaringer gør også, at vi kan tilbyde en lang række forskellige profiler – uanset om der er behov for projektledere eller konsulenter med en helt specifik viden i relation til test, udvikling, analyse eller design. Vi samarbejder kun med de dygtigste konsulenter, og vi leverer derfor altid kun de bedste til at matche dine opgaver.

Fortæl os hvad dine udfordringer er, så kvitterer vi med den optimale løsning – hver gang!

Vi ved, at succeskriteriet for et vellykket arbejde i høj grad afhænger af nøjagtige forståelse for vores kundernes specifikke behov til deres projekt, fulgt op af god teknologividen af vores konsulenter.

Vores kunders succes er vores succes, derfor er vi til for Jer!

Læs mere om Freund Innovation Center her:

www.freund-consulting.com


Kontakt vores R&D Manager i Danmark og diskuter uforpligtende dine projektbehov. 

Anel Bektas

Direkte tlf. 63 16 20 78

Mobil: 31 55 30 12

ab@freund.dk