“Vi er ikke blot en leverandør men også en pålidelig samarbejdspartner…”

Jørgen Freund – CEO Freund Elektronik A/S

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

DINn PARTNER INDENFOR BYGNINGSKOMMUNIKATION

FREUND ELEKTRONIK A/S er leverandør af elektronikartikler og med mere end 30 års erfaring i branchen, forhandler vi de mest innovative løsninger indenfor bygnings kommunikation. Vi har dagligt fokus på udvikling og brugervenlighed, og vores produkter er af høj kvalitet teknisk såvel som designmæssigt. Som eneforhandlere af mærkerne Fermax og Ritto, samt vores egne produktserier af IP-systemer, er vi på toppen af de mest avancerede systemer inden for dørtelefoni.
Vores udviklingsafdeling har udarbejdet elegante og robuste dørtelefoner med intelligente funktioner og den mest avancerede teknologi inden for bygningskommunikation, men som samtidigt er nemme for vores kunder at bruge. Freund Elektronik A/S er den bedste udbyder på markedet inden for bygnings kommunikation og systematik. Vi arbejder bl.a. også med rådgivning og projektering. Ydermere har vi et bredt udvalg af produkter inden for dørtelefoni, IP-telefoni, IP-kalde- og samtaleanlæg, adgangskontrolsystemer, home automation,videoovervågning, varslingssystemer, og hospitals- og plejehjem kommunikation. Freund Elektronik A/S kan tilbyde det hele i én pakke, når du skal til at påbegynde dit næste bygningsprojekt

Freunds nuværende strategi er baseret på høj kvalitet og serviceydelser (support og eftersalg). Det betyder, at vi ikke kun konkurrerer på prisen, men også på produkt- og servicekvalitet.

nyheder
Reference

Kommunikation løsning fra Freund Elektronik A/S tilbyder kvalitetsprodukter , hvor der skabes en totalløsning, som netop tilpasses efter specifikke krav og ønsker

Vi er specialister i: dørtelefoni (FERMAX OG RITTO), adgangskontrol,  IP-telefoni, rørpostanlæg, IP-kalde- og samtaleanlæg, skolesamtaleanlæg og Home  Automation.

Vores VÆRDIER

Kvalitetsprodukter

Vores sortiment er repræsenteret af de bedste produkter, der kendetegnes ved at være banebrydende i design og brugervenlige løsninger.

Kundeforhold

Freund Elektronik betragter deres kunder som partnere hvilket er afgørende for virksomhedens og kundernes succes.

Fleksibilitet

Vi er hele tiden et skridt foran ved at der lægges stor vægt på: effektivitet, kvalitet, teknisk udførelse, kreativitet, kontrol, sortiment, leveringssikkerhed og service

Miljø

Freund Elektronik er bevidste om ansvaret for miljøet og de lokale omgivelser. Det er vi en del af.

PRODUKT portefølje

IP-INTEGRA

IP-Dørtelefoni er nyeste indenfor dørtelefoni og kan ikke sammenlignes med andre systemer.

Dørtelefoni FERMAX

Fremtidsorienterede løsningskoncepter til alle områder inden for bygningskommunikation.

Porttelefoni RITTO

TwinBus er den perfekte teknologi for alle krav, der stilles til intelligent intern bygningskommunikation.

Adgangskontrol JANTAR

Adgangskontrolanlæg en brugervenlig sikkerhedsløsning, der giver muligheden for at kontrollere og begrænse adgangen til bestemte områder.

IP-INTEGRA Audio

Med Freunds IP-audio løsning kan alt fra broadcasting til dørtelefoni udføres ved brug af én software platform med enkel kabelføring til enheder.

AEROCOM Rørpost

Rørpost er et system for transport i lukkede beholdere som ved hjælp af trykluft eller vakuum drives igennem rør.

Vores SERVICE

Rådgivnig

Tekniske rådgivning til alle vores partnere og kunder

Projektering

Hjælp til projektering til store og komplekse projekter

Hjælp til konfiguration

Sammarbejde med vores kunder og partnere omkring installation og opsætning af vores systemer

Tilbud og ordre håndtering

Erfaren administration og salgsafdeling til effektiv håndtering af tilbud og ordrer.

Development

Udvikling af vores egne produkter og teknologier.

Outsourcing

Ingeniøropgaver indenfor nyeste SW og HW discipliner.

Solutions

Vi kan skræddersy speciale løsninger efter kundernes behov.

Installation

Specialistinstallation af speciale tekniske systemer med kompleks teknologi. F.eks. Rørpostanlæg og Selvkørende robotter