3CX IP telefonsystem

IP telefonsystem fra 3CX (IP PBX) til virksomheder og hoteller

3CX er en softwarebaseret, åben standard-, IP-telefonanlæg, der tilbyder Unified Communications, der virker med det samme.

3CX gør installation, administration og vedligeholdelse af dit telefonanlæg så nem, at du sagtens selv kan administrere den, uanset om den er på et apparat, på dine servere eller i skyen.

Fordele ved et IP telefonanlæg / VOIP telefonsystem

Det er meget lettere at installere og konfigurere end et konventionelt telefonsystem:

Et software program kan bedre udnytte computerens avancerede processorkraft samt Windows’ kontaktflade og egenskaber. Enhver med lettere kendskab til computerprogrammer og Windows kan installere og konfigurere telefonanlægget. Ved installering af et konventionelt telefonsystem, er det derimod ofte nødvendigt at benytte en autoriseret teleinstallatør.

Nemmere at håndtere på grund af den internet-baserede konfigurations interface

Et VOIP telefonsystem har en internetbaseret konfigurations interface, som gør det nemmere at vedligeholde og opgradere systemet. Konventionelle telefonsystemer har ofte kontaktflader, som er svære at benytte, da de ofte er designet til autoriserede installatører.

Spar penge på opkald

Man kan spare penge ved at benytte en VOIP serviceudbyder ved langdistance eller internationale opkald. Man kan nemt oprette forbindelse mellem kontorer/ afdelinger og foretage gratis telefonopkald.

Intet behov for ekstra telefonkabler – brug computernetværket:

Et VOIP telefonsystem giver mulighed for at tilslutte hardware telefoner direkte til en standard computers netværksport (som kan deles med nærliggende computere). Software telefoner kan installeres direkte på Pc’en. Dette betyder, at man ikke behøver at installere og vedligeholde et særskilt kabelnetværk til telefonsystemet. Dette giver større fleksibilitet ved tilslutning af nye brugere/ numre. Hvis man flytter ind på et nyt kontor og endnu ikke har installeret telefonlinier, kan man spare betydelige beløb ved kun at installere et computernetværk.

Ingen forhandler lås

Man kan benytte standard telefoner: VOIP telefonsystemer er almindeligvis åbne – alle moderne VOIP telefoner benytter SIP som protokol. Dette betyder, at man kan benytte de fleste SIP VOIP telefoner eller VOIP gateway hardware. I modsætning heraf, har et konventionelt telefonsystem ofte brug for konventionelle telefoner for at kunne benytte de avancerede egenskaber og konventionelle lokalnummermoduler for at tilføje egenskaber.

Perspektivering

Konventionelle systemer bliver hurtigt overbelastet: Det er ofte nødvendigt med dyre hardware opgraderinger for at tilføje flere telefonlinier og lokalnumre. I enkelte tilfælde er det endog nødvendigt med et helt nyt telefonsystem. Sådan er det ikke med et VOIP telefonsystem: en standardcomputer kan nemt håndtere et stort antal telefonlinier og lokalnumre – Det eneste man skal gøre er at tilføje flere telefoner til netværket for at kunne udvide!

Bedre kundeservice og ydeevne

Da opkald er computerbaserede, er det meget nemmere for udviklere at integrere systemet til forretnings brug. For eksempel: Ved indkommende opkald kan information om kunden automatisk frembringes når denne ringer, og man kan dermed forbedre kundeservicen samt minimere udgifter ved at reducere tiden brugt på hvert kundeserviceopkald. Ved udgående opkald kan man ringe op direkte fra Outlook. Dermed bliver det unødvendigt at taste telefonnummeret.

Softwarebaserede telefoner er nemmere at benytte

Det er ofte besværligt at benytte egenskaber ved avancerede telefonsystemer til f.eks. telefonmøder via konventionelle telefoner. Sådan er det ikke med softwarebaserede SIP telefoner – Alle egenskaber er nemt udført via en grafisk brugerflade (GUI) til Windows.

Flere egenskaber som standard

Da et VOIP telefonsystem er softwarebaseret, er det nemmere for udviklere at videreudvikle, tilføje og forbedre egenskabernes indstillinger. Derfor lanceres de fleste VOIP telefonsystemer med mange egenskabsindstillinger, såsom automatisk betjening, telefonsvarer, opkald venter funktion, m.m. Disse muligheder er ofte meget dyrere ved konventionelle systemer.

Bedre kontrol via bedre rapportering

VOIP indstillinger gemmer indkommende – samt udgående opkaldsinformation i en database på din server, som dermed giver mulighed for bedre kvalitet ved rapportering af opkaldsudgifter og opkaldstrafik.

Nemmere oversigt over systemstatus og opkald

Konventionelle systemer kræver ofte dyre specielle systemtelefoner for at få overblik over opkaldstrafikken på telefonsystemet. Selv når dette er muligt er status informationen, i bedste fald, svært at aflæse. Med VOIP systemer kan du definere hvilke brugere, der skal have adgang til grafisk systemstatus via en internetbrowser.

Brugere får mulighed for tilslutning af deres telefon hvor som helst på kontoret:

Brugere medbringer blot deres telefon, og tilslutter den til den nærmeste Ethernet port og beholder dermed deres eksisterende nummer.

Brugere får nem viderestilling

Opkald kan stilles videre til overalt i verden, ved hjælp af SIP protokolegenskaber.

Ring til FREUND og få mere information om IP telefonanlæg systemer, VOIP/SIP telefoner og VOIP gateways.

FANVIL IP-telefoner er integreret med 3CX telefonsystem. 

Vi forhandler Fanvil IP telefoner – Køb Fanvil IP-Telefoner hos os her

FANVIL HOTEL IP-telefoner er integreret med 3CX hotel-telefonsystem. 

Vi forhandler Fanvil HOTEL IP telefoner – Køb Fanvil HOTEL IP-Telefoner hos os her

Vi sælger også komplet pre-installeret 3CX telefonsystem med standard license som kan yderligere udvides.

Køb vores 3CX baseret SIP server her 

 

3CX: The Future of Communications Today

KATALOGER OG BROCHURER