DOBISS

Står I over for at jeres kunde skal bygge sit nye drømmehus, så har i en unik chance for at tilbyde muligheden for tænke fremtidens it-arkitektur ind i nybyggerier fra starten.

I skal ikke lede længere for Freund Elektronik A/S tilbyder Dobiss Home Automation der er brugervenlig, selvfølgelig med dansk software og et hav af muligheder for brugeren.
Freund Elektronik A/S har eneforhandlingen af Dobiss Home Automation, der sælger løsninger, hvor alt teknologien er samlet i en pakke.
Dette er en belgisk producerende og er førende inden for ”Inteligent hus” løsninger.
Freund Elektronik A/S tilbyder også en gratis DEMO og introduktion af Home Automation løsninger efter aftale.

Om DOBISS
Som husebyggere eller arkitekt kan man foreslår eller rådgive om muligheden for Home Automation helt fra start og gøre det nemt for  kunderne at vælge den rigtige løsning som passer til deres behov. Her kan I lave et mersalg på jeres standardløsning.
Det Intelligente hus er en fremtid der allerede eksisterer i mange boliger. Home Automation fra Dobiss giver muligheden for at fjernbetjene el installationer i hjemmet via smartphone, tablet eller computer. Både mens man er på ferie eller hjemme.  Dobiss er nemt at bruge,  fleksibelt i forhold til valg af tryk, nemt at installere og reducerer strøm forbruget.
De seneste år er der blevet bygget flere nye huse med moderne teknologi. Danskerne søger løsninger, der kan gøre en travl hverdag lettere. Komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed er tanken bag Dobiss og er nøgleelementer i et intelligent system som gør at man kan tilpasse ethvert hjem til familiens ønsker og behov.
At kunne kontrollere funktionerne i hjemmet, samt at forbedre sikkerheden i huset er de faktorer der motivere de fleste til at investere i en intelligent løsning fra Dobiss.
Home Automation fjerner nogle bekymringer og opgaver fra hverdagen. Man skal bare fortælle systemet, hvad det skal holde øje med, og så får man automatisk besked, hvis der sker ændringer, dette er meget komfortabelt for brugeren. Sikkerheden kan også styrkes ved, at husejerne installerer videoovervågning, digitale låse og alarmsystemer, der giver besked ved indbrud.

Dobiss kan tilbyde en bred vifte af fleksible, brugervenlige funktioner til at gøre ens hus til et supersmart hjem. De funktioner, som man vælger i dag kan omkonfigureres og udvides løbende. Kort sagt: Dobiss kan skabe absolut merværdi til ens hjem, nu og i fremtiden!

Funktioner og komponenter til en grund installation vælges i samarbejde med  el-installatøren. Systemet kan enkelt udbygges med nye funktioner efter behov og livsstil. Home Automation programmeres med en PC, og man kan selv styre det via internettet (smartphone/tablet). En Home Automation installation øger også værdien på boliger.
Når man installerer Dobiss i boligen, installerer man samtidig komfort i hverdagen. Inde og ude belysning, varme, ventilation, alarmer og elektriske apparater kan programmeres sådan at det netop dækker ens behov. Mulighederne er mange – valget er dit. Begrænsningen er kun i ens egen fantasi!
Dobiss fungerer ved, at sensorer placeret rundt i boligen måler på en række fysiske parametre såsom røg, fugt, varme, bevægelse, lys niveau OSV. De kommunikerer via ”Bus” til de intelligente moduler som så kan sætte en række forprogrammerede handlinger i gang. Det kan være at skrue op for ventilationen, hvis der bliver for fugtigt, dæmpe lys, lys scener, sluk alt når men forlader huset eller lukke persiennerne hvis det bliver for varmt midt på dagen.
Hvis du har flere spørgsmål eller vil bestille en tid til én gratis DEMO og introduktion af DOBISS løsning er I velkommen til at tage kontakt til Freund Elektronik A/S enten via telefon eller mail.

Se og køb alle vores DOBISS SMART HOME produkter og pakker i vores WEBSHOP eller ring til vores KUNDESERVICE

DOBIS KATALOGER OG BROCHURER