IP-INTEGRA DØRTELEFONI

freund logo 1

“Freund IP-INTEGRA dørtelefoni er ikke blot dørtelefoni, det er også en trend…”

Anel Bektas – Development Manager – Freund Elektronik A/S

Hold dit hjem eller din virksomhed sikker med Freund IP-INTEGRA

Gør dig klar til fremtiden med

IP-INTEGRA fra FREUND!

Visit vores officielle IP-INTEGRA hjemmeside

www.ip-integra.com

Dørtelefoni er blevet mobil og smart.

Vi kalder den IP-INTEGRA og den er fra Freund !

IP-INTEGRA understøtter nyeste IP-teknologi til at overføre lyd og video. Den er baseret på OPEN-SIP protokol som gør at vores kunder ikke er længere afhængig af en leverandør. Udover det kan IP-INTEGRA løsning udvides uden problemer med IP-INTEGRA kaldeanlæg og 3.parts løsninger som ADK eller Home Automation.

IP-dørtelefoni

IP-Dørtelefoni er nyeste indenfor dørtelefoniudvikling og kan teknologisk slet ikke sammenlignes med eksisterende teknologisk begrænsede BUS-baserede systemer eller nogle komplekse hybrid-systemer hvor man kombinere BUS-system til IP gennem dyre GSM- eller IP-gateway.

INTEGRA IP-dørtelefoni løsning er perfekt, især for virksomheder, hvor der nogle gange kan være vigtigt at styre, hvem der får adgang til virksomhedens lokaler eller bygninger samt at integrere dørtelefoni med andre systemer som booking af lokale, adgangskontrol og alarmsystemer.
Med Freund IP- dørtelefoni, skaber Freund Elektronik A/S et komplet system, der vil effektivisere hverdagen og forbedre servicen i din ejendom eller virksomhed.

Udvidelsesmuligheder

Med en IP-INTEGRA SIP-server er det muligt at IP-dørtelefoni kan kobles op mod en TRUNK eller FQDN server og udvide system med IP-telefoni. Det gør det muligt at besvare døropkald ved hjælp af vores INTEGRA VoIP mobileapp, så man via sin smartphone, tablet eller computer kan give adgang til bygningen men også bruge den som en klassisk IP-fastnet telefon.

Hvis din smartphone, tablet eller computer er udenfor LAN kan opkald fra en dørstation men også IP-telefonopkald sendes gennem vores FQDN server ude på 3G/4G netværk. Hvis 3G/4G netværk er ikke tilgængeligt kan opkaldet viderestilles gennem vores TRUNK service til en GSM eller fastnet telefon.

Det der gør det endnu smartere er, at opkaldet fra din dørstation og IP-telefon kan viderestilles, så man ikke er afhængig af at være fysisk på et sted, man kan hermed besvare opkald uanset hvor man befinder sig i verden og åbne dit hjem eller port med et enkelt tryk.

Hvordan virker viderestilling?

Til hver klient hører en viderestillingsoption i IP-INTEGRA SIP-server hvor klienten kan beslutte om han stiller videre til en anden SIP-klient, Mobile APP, en gruppe af SIP-klienter eller mobile APP’s eller hvis kunden har en TRUNK-option viderestilling til et fastnet eller GSM-nummer.

Reglerne oprettes i IP-INTEGRA SIP-Server til hver klient eller hver gruppe af klienter.

Der er følgende muligheder til viderstilling:

  • Direkte viderestilling til eksternal nummer gennem TRUNK (GSM eller Fastnet)
  • Viderestilling til en SIP-klient
  • Viderstilling til en gruppe Gruppe af SIP-klienter
  • Viderestillingsregler efter dage og tidspunker

Ugens Virksomhed

INTEGRA VoIP – Besvar video-opkald fra din dørstation uanset hvor du befinder dig i verden…

* Kan hentes gratis i Google Play & AppStore

 

Freund APP

Vi tilbyder en attraltiv pris på Trunk (Bylinie) fra UNITEL til 20 DKK/mdr så din dørstation kan ringe til din mobiltelefon over GSM med muligheden til vidderestilling af opkald.

Køb også en IP telefon hos FREUND og få udvidet Integra løsning med IP telefoni i dit hjem og på kontoret.

Meget attraktive opkaldspriser fra UNITEL

  • Opkald til dansk fastnet 0,08 DKK pr. minut
  • Opkald til mobil 0,55 DKK pr. minut
  • Opkaldsafgift ved svar 0,15 DKK   
  • UNITEL Abonnement 20 DKK/mdr
  • Oprettelse af linjer 75 DKK pr. linje

Note*: UNITEL har ret til at ændre priser løbende så venligst check aktuelle priser med at kontakte FREUND. Alle priser er danske kroner eksklusiv moms.

IP-INTEGRA SIP-server fra FREUND

Vi har udviklet i samarbejde med vores kunder og partnere “IP-INTEGRA SIP-server”.

Intuitiv systemopsætning gennem WEB-browser – kræver ikke avanceret netværkskendskab.

En typisk opgang med 8 lejligheder med en IP-dørstation, 8 IP-videoterminaler og 32 Smartphone APPs kan sættes op i SW på under 30 min. 

Se og køb alle vores IP-Integra produkter og pakker i vores WEBSHOP eller ring til vores KUNDESERVICE