Kommunikation løsning fra Freund Elektronik A/S tilbyder kvalitetsprodukter , hvor der skabes en totalløsning, som netop tilpasses efter specifikke krav og ønsker:

Specialister i: dørtelefoni (FERMAX OG RITTO), adgangskontrol,  IP-telefoni, rørpostanlæg, IP-kalde- og samtaleanlæg, skolesamtaleanlæg og Home  Automation.

fermax adgangskontrol

DØRTELEFONI

Dørtelefonanlæg fra Fermax- levere hærværkssikrede dørtelefoni i rustfrit stål.

RITTO TwinBus er den perfekte teknologi for alle krav, der stilles til intelligent intern bygnings­kommunikation. Smarte tekniske  kommunikation løsninger, let at samle og installere, kan opdateres til stort set alle anvendelsesområder. Fra nybyggeri til renovering. Fra krævende løsninger i store bygninger til små beboelsesenheder

FE IPDS 20A e1573030293414

IP-INTEGRA

 IP- INTEGRA dørtelefoni understøtter nyeste IP-teknologi til at overføre lyd og video. IP-INTEGRA kan tilpasses individuelle kommunikation løsning og imødekomme diverse behov såsom at lukke rengøringshjælp ind i hjemmet, mens man er på arbejde eller ferie i udlandet. Samtidig kan den ved brug af en adgangskode eller et nøglekort fungere som professionel adgangskontrol.

Se vores IP-INTEGRA katalog HER

Ip Højttaler2

 IP-INTEGRA Audio

Systemer fra Freund er det klare valg for effektiv, sikker og tryg kommunikation løsning på tværs af offentlige områder såsom: skoler, parker, storcentre, sygehuse, industribygninger mm.

Læs mere…

Jantar Adgangskontrol brikk kort

ADGANGSKONTROL

Et adgangskontrolanlæg er en sikkerhedsløsning, der giver dig mulighed for at kontrollere og begrænse adgangen til bestemte områder i virksomheder og hele taget bygninger som skal have sikkerhed. Et adgangskontrolsystem vil det gøre det muligt for brugeren at styre, hvem der går hvor, hvornår og på hvilket tidspunkt. Alle gennemgange kan ses, overvåges, ændres og gemmes i softwaren.

Læs mere..

tubes

RØRPOSTANLÆG

Rørpost er et system for transport i lukkede beholdere som ved hjælp af trykluft eller vakuum drives igennem rør.

Rørpost fungerer ved at trykluft skaber et over- eller undertryk (vakuum) i et rør. Dette gør at man i et rør kan transportere en tube direkte eller gennem en serie veksler til en ønsket rørpost station.

Rørpost forekommer ofte på sygehuse, der har man behov for at transportere eksempelvis prøver og prøvesvar hurtigt og effektivt.

Systemet kommer til at gøre en masse arbejdsopgaver lettere, og det er faktisk ret smart! Læs mere…

visocall

HOSPITAL OG PLEJEHJEM KALDEANLÆG

Det nye produkt ”VISOCALL IP” gør det muligt at dække alle krav i kommunikations systemet på et moderne hospital eller plejehjem. Vores fremragende teknologi omfatter de nyeste resultater af forsknings- og udviklingsaktiviteter og overholder de internationale standarder og retningslinjer. Den høje kvalitet af vores produkter og tjenester overvåges af et kvalitetssikringssystem i henhold til ISO 9001, som er godkendt af et uafhængigt certificeringsinstitut.

IP højttaler

SKOLESAMTALEANLÆG

FREUNDS skolesamtaleanlæg er enkelt at installere og samtidig særdelels velegnet til renovering af skolens nuværende anlæg på bestående installationer.
Hvis det findes hensigtsmæssigt, kan den nye teknik indbygges i skolens bestående højttalere. Læs mere…

smart home 2769239

HOME AUTOMATION

Det Intelligente hus er en fremtid der allerede eksisterer i mange boliger. Home Automation fra Dobiss giver muligheden for at fjernbetjene el installationer i hjemmet via smartphone, tablet eller computer. Både mens man er på ferie eller hjemme.  Dobiss er nemt at bruge,  fleksibelt i forhold til valg af tryk, nemt at installere og reducerer strøm forbruget. Læs mere…

KONTAKT

For mere info, om hvordan Freund kan imødekomme jeres behov og ønsker, samt udfordringer med løsning fra Freund, er I altid velkommen til at tage kontakt, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der passer til jeres behov.

FREUND ELEKTRONIK A/S på tlf. 66 16 24 14 – mail: freund@freund.dk eller besøg os på- Facebook– lInkedin– instagram–  og læs om vores senete nyheder og se vores referenceprojekter.