Historie

Historie

Freund Elektronik A/S blev grundlagt af nuværende direktør Jørgen Freund i 1981.

Firmaet startede med forretningsområder, som omfattede produktfremstilling samt salg af udenlandske agenturer og importvarer. Siden er virksomheden, gennem vækst og opkøb af andre små virksomheder, vokset i position som en af Danmarks førende virksomheder inden for dørtelefoni og teknik, primært til professionelle kunder.

Freund Elektronik A/S er etableret som et aktieselskab og har været det siden 1987. I dag er vi 12 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Odense og afdelingen på Sjælland. Gennem vores hovedforretningsområder, som fortsat er udvikling, produktion, service, salg og handel med elektronik, har vi opnået en del resultater, som vi kun kan være stolte af.

Freund Elektronik A/S beskæftiger sig med projektering, rådgivning og teknisk support. Vi hjælper med projektering af opgaver samt innovative løsninger, hvor design og tekniske løsninger går hånd i hånd.

Vi er eneforhandler af: FERMAX porttelefonanlæg og ADK, RiTTO dørkaldeanlæg, BRK røgalarmer, ZEMPER sikkerhedsbelysning, GESSLER sikkerhedsbelysning og nødstrømsanlæg og Aerocom rørpostanlæg. Vores kunder er el-grossister, el-installatører og el-forhandlere, samt offentlige institutioner og større fabrikker.

Som arkitekt, rådgivende ingeniør, el-installatør eller slutbruger er De velkommen til at trække på vores ekspertise. Med produkter som IP-dørtelefoni, porttelefonanlæg og adgangskontrol, svagstrøms- og rørpostanlæg samt agentursalg af samtale- og dørtelefonanlæg, adgangskontrol og nød og panikbelysning, kan vi dække en stor del af produktbehovet inden for dørtelefoni løsninger.

Freund Elektronik A/S er geografisk placeret centralt i Danmark på Fuglebakken 119, Odense med tilhørende teknisk afdeling på Sjælland. At vi er så centralt placeret, giver vores kunder store fordele som hurtig onsite-support og derved korte driftstop samt økonomisk besparelse mht. kørselstimer.

Vi er specialister i: porttelefoni, dørtelefoni, adgangskontrol, Fermax, RiTTO, Gessler, Zemper, IP-telefoni, rørpostanlæg, IP-kalde- og samtaleanlæg, og Home  Automation.

Freund Elektronik A/S tilbyder kvalitetsprodukter inden for kommunikation, hvor der skabes en totalløsning, som netop tilpasses efter specifikke krav og ønsker.