IP-INTEGRA Adgangskontrol

KONTROLLERE OG OPDATERE DINE ADGANG OGSÅ NÅR DU ER PÅ FARTEN

FREUND INTEGRA ADK kan integreres med vores IP-INTEGRA løsning til IP telefoni og intercom. Ingen ekstra omkostninger. Systemet kan betjenes eller opdatere via mobiltelefon eller sin bærbare computer.

Opdatere systemet med ganske få klik, lige meget hvor du befinder dig.

Ip acc 1

IP-INTEGRA adgangskontrol system – Tilpas nemt dit behov for adgangskontrol med vores intuitive og brugervenlige IP-INTEGRA løsninger.

IP-INTEGRA adgangskontrol system kan styres og konfigureres efter brugerens behov. Det gør det let at administrere og forenkle dagligdagen for dine ansatte. Med IP-INTEGRA kan du tilpasse og tidsbegrænse adgangstilladelser ved et enkelt klik.

Der er masser af gode grunde til at vælge et FREUND IP-INTEGRA adgangskontrolsystem:

  • Webbaseret adgangskontrolsystem der kan konfigureres, uden at du skal læse hundredvis af sider med teknisk dokumentation. Let tilgang via Netværk/Internet.
  • Ingen installation eller opsætning af ekstra drivere eller PC-software. Alt er præ-installeret i vores 2-dørs og 4-dørs ADK-central.
  • Adgang til ADK-centralen fra hvilken som helst PC med internetforbindelse på sysadm., administrator, manager og bruger niveau.
  • Du får et let skalerbart system. Tilføjelse af ekstra ADK-centraler til 2/4 døre er plug-and-play ved hjælp af vores mulighed for ”FREUND clustering og auto-provisioning”.
  • Forsyning af dine ADK-centraler sker gennem netværkskabler (TCP/IP og PoE+). Der er ikke behov for yderligere strømforsyninger.
  • En fuldt fleksibel løsning. Har du et behov som vi ikke understøtter? Intet problem, vi kan nemt tilpasse systemet efter dine behov og ønsker.

Hvis en eller flere af disse punkter tiltaler dig eller din virksomhed, så er FREUND IP-INTEGRA ADK den perfekte løsning for dig.

SOFTWARE

Web-baseret og brugervenligt software til opsætning af din adgangskontrol løsning. Systemet er klart med kun få museklik.

Ingen eksterne servere eller anden software påkrævet

iphone 2470313 1920

ADGANGSKONTROLLERE

TCP/IP baserede terminaler for 2 eller 4 døre. Et brugervenligt web-interface benyttes
til opsætning enten via en PC på netværket eller udefra. Mulighed for tilslutning af batteri, back-up service og venlig aftagelige klemmerækker.

fe acc int4d

LÆSERE

Adgangskontrol-læser, der opfylder alle krav for ADK. Disse læsere er med moderne design og grundlæggende IP65 vejrbestandig. Kompatibel med IP- INTEGRA kontroler. IP66 vandavisende med LED belyst tastatur.

Nem installation.

acc reader

IP INTEGRA AADGANGSKONTROL fungerer med mange forskellige typer af læsere. Med et IP INTEGRA adgangskontrolsystem kan dine ansatte få adgang via PIN kode, nøglebrik eller kort.

pamflet building simple