overvågning

Vi tilbyder komplet professional løsning til IP videoovervågning fra vores partner ALPHAFINITY

Freund Elektronik tilbyder ALPHAFINITY high-end IP kameraer og MegaPixel IP kameraer i fuld HD kvalitet samt standalone NVR servere til IP videoovervågning.

Vi kan tilbyde løsninger helt op til 64 kanaler (4K2K@120fps/Full HD@480fps/HD@960fps/CIF@1920fps) og systemer op til 256 kanaler fra multiple NVR servers

Vores salgs og tekniske afdeling hjælper dig gerne med at finde rigtige løsning

Systemløsning afhængig om du har brug for videoovervågning til dit hus, din lejlighed eller om overvågningen skal anvendes til erhversformål. Reglerne og lovgivningen indenfor videoovervågning er forskellige om du er privat person eller driver virksomhed. Som virksomhed må du faktisk lidt mere end som privatperson. Derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige løsning.

Kontakt Freund Elektronik så vi finder sammen på den bedste, lovlige og mest effektive systemløsning.

Vores rådgivere har hver mere end 10 års erfaring med overvågningskameraer og servere, herunder også tilbudsgivning i forbindelse med udbudsmateriale.

Freund Elektronik stå for kvalitet og dette gælder også vores overvågning. Derfor har vi valgt  kun en samarbejdspartner for at sikre kvaliteten og være ekstradygtige til rådgivning og support.

Freund Elektronik A/S tilbyder ikke installation af videoovervågning. Er der behov for installation af overvågningssystemer, kan vi henvise til en forhandler som sælger vores produkter og foretager professionelle installationer til både privat- og erhvervskunder.

Herunder er en vejledende guide som er udarbejdet efter Bekendtgørelse af lov om tv-overvågning. Denne gælder uanset om det er videoovervågning eller f.eks. overvågning via stilbilleder.

OVERVÅGNING- KATALOGER OG BROCHURER