Westerstrand- Et komplet udvalg af produkter til tidsangivelse og tidsstyring

Se et udvalg af vores Westerstrand produkter her.

” Med overtagelsen af agenturet af Westerstrand i DK får vores samarbejdspartnere nu en ekstra mulighed at sælge en mere komplet løsning, til deres kunder.…”

Jørgen Freund, CEO, Freund Elektronik A/S

Klassiske og elegante ure til alle miljøer

Ure der viser tid i hele verden….

Westerstrands produkter er velkendte både i Danmark og resten af verden. Westerstrand Urfabrik AB i Törneboda har over 100 års erfaring fra produktion af tidssystemer og har i dag over 60 ansatte i deres fabrik i Sverige, kontorslokaler i Ørebro og Stockholm samt dattervirksomheder i Belgien og Frankrig.

Den svenske virksomhed startet sin produktion til det svenske marked allerede i 1906, og har derfor mangeårig viden og produktionserfaring. Hos Freund Elektronik er medarbejderne bekendt med Westerstrand produkterne i forvejen, da man allerede har haft et tæt samarbejde med den tidligere agentur Dantid, om at sælge Westerstrands produkter til udvalgte projekter.

Westerstrands slogan er – Vi har altid tid til dig!

Vores Westerstrand produkter er primært designet til brug i offentlig kommunikation, industri, handel og sport.

Med Westerstrands ure og tidssystemer er det muligt at synkronisere og vise tiden, også i de miljøer hvor der er meget trafik og folk ha travlt at nå frem fra A til B. Det kan være miljøer såsom en lufthavn, trafikeret havnemiljø, ventehal og lobby, metro, bus og togbanestation, hospital, casino, sportshal, messehal, arena mfl.

Analoge ure

De er de klassiske ure, som du kan se i offentlige rum i forskellige miljøer rundt om i samfundet. Både indendørs og udendørs uranlæg , ofte på vægge eller pæle, hvor de er synlige og viser tiden for dem, der passerer og har travlt. Disse ure findes også på hospitaler, skoler og i trafikerede områder såsom busterminaler og venteværelser.

Digitale ure

Inden for denne kategori finder vi alle de uranlæg , der baseres på digital teknologi.
Disse kan styres med forprogrammerede funktioner såsom automatisk korrektion af sommer-/vintertid. Der kan også integreres en forprogrammeret årskalender, hvor årets alle helligdage er programmeret ind.

Resultattavler og tidtagningssystemer

For at måle tid og resultater producerer Westerstrand også digitale resultattavler og timingsystemer til alle sports- og sportsbegivenheder. Her finder du tidssystemer og digitale sport tavler til bandy, fodbold, rugby, svømning og meget mere. Har du et idrætsanlæg dedikeret til flere forskellige sportsgrene? Så bør du spørge ind til vores sortiment indenfor multisport. Vi tilbyder naturligvis også LED-skærme/videoskærme med integreret resultattavle til arenaer.

Tidcentraler

Med vores tidscentraler får du den høje pålidelighed og sikkerhed, der kræves ved avancerede faciliteter såsom kraftværker, jernbaner eller i en lufthavn.

Produkter som er skræddersyet og tillpasses det omliggende miljø

WESTERSTRANDS produktsortiment dækker over en række klassiske indendørs og udendørs ure, som kan tilpasses det omkringliggende miljø i farver og former

Vi tilbyder en række Westerstrand produkter til både private og offentlige miljøer.

* Kontakt os for mere information & priser eller læs mere om vores uranlæg 

De digitale produkter er udarbejdet i en intuitiv og enkel design, hvilket giver en enkel formidling af information samt kommunikation i offentlige miljøer.

Westerstrand_produktion (500 × 500 px)

KATALOGER OG BROCHURER