Jantar Adgangskontrol - Sikker hverdag for institutioner og virksomheder

Adgangskontrol fra Jantar

Freund Elektronik A/S er eneforhandler af Jantar Adgangskontrol i Danmark. Jantar er en af de førende producenter i Europa og har siden starten af 90’erne oparbejdet meget erfaring med udvikling og produktion af adgangskontrol og tidsregistreringssystemer. Alle Jantar-produkter er CE-mærket og overholder gældende lovgivning.

Højt sikkerhedsniveau

ADK kan tage en stor del af byrden fra medarbejdere, f.eks. vagten, den sikkerhedsansvarlige eller dem der arbejder i receptionen, samtidig med at simplificere administrationen. Man kan definere skræddersyede og tidsbegrænsede adgang autorisationer. Man kan kontrollere hvor gæster kan gå hen og hvornår, eller man kan give entreprenører eller eksterne serviceteknikere adgang til specifikke områder på definerede tidspunkter. Man kan på samme tid opretholde høje sikkerhedsniveauer uden at give folk følelsen af, at de konstant bliver kontrolleret og overvåget.

Udvidelsesmuligheder

ADK fra Jantar fås fra det lille stand-alone system til de helt store og komplekse adgangskontrolsystemer og har brugervenlig dansk software med mange udvidelsesmuligheder. Uanset størrelse og funktionalitet er systemet baseret på de samme komponenter. Det gør det muligt at opgradere og tilføje nye funktioner uden at skifte eller købe ny hardware. Dermed kan firmware og software opgraderes, hvis nye ønsker eller behov opstår. Jantars system kan arbejde med mange forskellige typer læsere: RFID, mifare, fingerprint og kodetastatur.

Populus styringsterminal

Populus er en del af produktserien ”Black Line” fra Jantar og er en terminal, som kan styre op til 4 døre pr. central. Systemet kan udvides med x-antal centraler. Populus kan sammenkobles og programmeres via en netværks-pc med dansk browserbaseret software. Terminalerne kan sammenkobles via RS-485 samt TCP/IP eller i kombination. Der kan tilsluttes et ubegrænset antal døre til systemet, hvilket betyder uendelige kombinationsmuligheder.

Dørtelefoner

Freund Elektronik A/S leverer også dørtelefoner, som fungerer sammen med adgangskontrolsystemer. Jantar Adgangskontrol kan kombineres med 3. parts porttelefoner, hermed også Fermax porttelefon. Der kan på den måde laves en dørstation, som fremstår som en samlet enhed. Der er ofte økonomiske fordele ved at etablere dørtelefonanlæg og elektronisk låsesystem samtidig. Jantar adgangskontrol kan også kombineres med tredjeparts læsere hvis de supporterer Wiegand-26 protokol.

Service

Freund Elektronik’s professionelle teknikere er meget behjælpelige med rådgivning, projektering og teknisk service.

Se vores udvalg af  Jantar Produkter i  Webshopen