IP-INTEGRA CLOUD DØRTELEFONI

freund logo 1
integra cloud

Gør dig klar til fremtiden med

IP-INTEGRA CLOUD fra FREUND!

Visit vores officielle IP-INTEGRA hjemmeside

www.ip-integra.com

Dørtelefoni er blevet endnu smartere.

Vi kalder den IP-INTEGRA CLOUD !

Tilslut IP-INTEGRA dørstationer, terminaler og mobile APP til vores CLOUD-baserede IP-INTEGRA SIP-server.

Tilføj SIP-udvidelser, gruppér dem og gør opkaldsrouting, som du vil have. Bestil udvidede licens muligheder relateret til din projektstørrelse og behov. Vi tilbyder, baseret på dine krav, komplet serveropsætning og support. Velkommen E-mail med Client data, Brugermanuel og autoopsætningsinformation samt QR-kode til din mobiltelefon vil blive videresendt til brugers e-mail konto.

IP-INTEGRA CLOUD Server understøtter nyeste IP-teknologi til at overføre lyd og video. Den er baseret på OPEN-SIP protokol som gør at vores kunder ikke er længere afhængige af en leverandør. Man kan bare tilslutte også tredjeparts SIP dørstationer, IP-audio enheder, Terminaler osv. til vores CLOUD server, hente vores INTEGRA VoIP gratis fra Google Play eller AppStore og bruge vores velkomst e-mail til at forbinde dem på vores server.

Hvorfor CLOUD baseret dørtelefoni?

Vores partnere, installationsvirksomheder sikrer at dørstationer og terminaler er monteret og forbundet internettet.

Vi holder styr på infrastrukturen for slutkunden og brugeren er bare en bruger.

CLOUD baseret IP-dørtelefoni er nyeste indenfor dørtelefoniudvikling og kan teknologisk slet ikke sammenlignes med eksisterende teknologisk og geografisk begrænsede BUS-baserede systemer eller nogle komplekse hybrid-systemer hvor man kombinere BUS-system til IP gennem dyre GSM- eller IP-gateway.

CLOUD IP-dørtelefoniløsning er perfekt til små og mellemstøre projekter op til 8 parallelle opkald og op til 1000 klienter. For større projekter kan vi oprette en dedikeret CLOUD server på vores eller kundernes site.

Udvidelsesmuligheder

Med en IP-INTEGRA SIP-server er det muligt at dørtelefonanlægget kan kobles op mod en TRUNK. Det gør det muligt at besvare døropkald ved hjælp af vores INTEGRA VoIP mobileapp og hvis der mangler WiFi eller 3G/4G forbindelse kan opkald videresendes på brugerens GSM eller fastnet nummer.

Det der gør det endnu smartere er, at opkaldet fra din dørstation og IP-telefon kan viderestilles, så man ikke er afhængig af at være fysisk på et sted, man kan hermed besvare opkald uanset hvor man befinder sig i verden og åbne dit hjem eller port med et enkelt tryk.

Hvordan virker viderestilling?

Til hver klient hører en viderestilling option hvor klienten kan beslutte om han stiller videre til en anden SIP-klient, Mobile APP, en gruppe af SIP-klienter eller mobile APP’s eller hvis kunden har en TRUNK-option viderestilling til et fastnet eller GSM-nummer.

Vi opretter reglerne for kunden eller slutbruger i vores CLOUD server og sikrer os at viderestilling fungerer som ønsket.

Hver klient få en Velkomst E-mail fra vores IP-INTEGRA CLOUD Server med opsætningsinstruktion og QR-kode til autoopsætning af INTEGRA VoIP APP

*INTEGRA VoIP APP kan hentes gratis i Google Play og AppStore

IP INTEGRA Welcome E mail

INTEGRA VoIP APP – Besvar video-opkald fra din dørstation uanset hvor du befinder dig i verden…

* Kan hentes gratis i Google Play & AppStore

Ip-Døretelefoni, App; Integra VoIP

IP-INTEGRA CLOUD-løsning i korte træk

FREUND Elektronik A/S kan nu tilbyde vores kunder også en moderne IP / SIP-baseret IP-INTEGRA CLOUD-løsning.

  • Linux baseret INTERCOM CLOUD SIP-server op til 8 parallelle opkald og ubegrænset antal udvidelser
  • Op til 1000 klienter
  • Kun 10 DKK pr. Klient om måneden
  • CLOUD SIP Server løsning til små og mellemstore projekter
  • Perfekt til at forbinde forskellige steder sammen
  • Vælg mellem Video eller Audio option
  • Ring til GSM eller Fastnet gennem dit eget TRUNK-option – bestilles hos FREUND

Freund IP-INTEGRA CLOUD løsning – Nem måde til perfekt IP-INTERCOM!

Vi tilbyder en attraltiv pris på Trunk (Bylinie) fra UNITEL til 20 DKK/mdr så din dørstation kan ringe til din mobiltelefon over GSM med muligheden til vidderestilling af opkald.

Køb også en IP telefon hos FREUND og få udvidet Integra løsning med IP telefoni i dit hjem og på kontoret.