RITTO Twinbus

Dørtelefoni TwinBus- Ritto  den perfekte teknologi

Uanset om der er tale om et enfamilieshus, et stort boligkompleks for flere familier, kontorbygning eller hotel – Ritto tilbyder intelligente produktløsninger på basis af enkle og effektive principper.

Rittos kompetence og mangfoldighed i produktspektrum viser sig i mange eksempler:
Den fremtidssikre standard TwinBus genererer tusinder af muligheder ud fra to ledere. På den måde bliver det enkelt at planlægge, hurtigt at installere, fleksibelt at kombinere, alt imens man hele tiden tilgodeser nye krav. Modulopbyggede systemer som Portier dørstationen garanterer høj grad af fleksibilitet og næsten ubegrænsede udbygningsmuligheder.

RITTO TwinBus er den perfekte teknologi for alle krav, der stilles til intelligent intern bygnings kommunikation. Smarte tekniske løsninger, let at samle og installere, kan opdateres til stort set alle anvendelsesområder. Fra nybyggeri til renovering. Fra krævende løsninger i store bygninger til små beboelsesenheder.

Med sin avancerede busteknologi tilbyder TwinBus en komplet systemløsning til hele den interne kommunikation i en bygning.

Den er Let at installere, omkostningsbesparende, hurtig opsætning og test i en arbejdsgang, sikker, fleksibel, tidsbesparende samt dens strømforsyninger med integrerede diagnose- og servicefunktioner er forberedte til fremtidige opgraderinger.

 

Let udvidelse af eksisterende systemer

Dørtelefoni Twinbus-  Tre smarte egenskaber:  Modulær, Unik, Ultrakompakt

Det nye og karakteristiske design på vores modulære Portier dørstation er iøjnefaldende. Desuden indeholder den mange nye funktioner. De nye moduler kan integreres i alle Portier dørstationer – frembygget eller indmuret.

Acero dørstationen i rustfrit stål sætter nye standarder for fleksibilitet, styrke og design. Takket være dens mange gennemtænkte detaljer er denne dørstation det rette valg for alle, som forventer den bedste kvalitet.

Vinder af designpriser, fremragende funktionalitet og let installation. Disse egenskaber er kendetegnende for alle vore telefoner og væg apparater. Perfekt tilpasset hinanden takket være TwinBus.

Den nye generation af monitortelefoner og duplex farvevideoer har masser at byde på: en større skærm og flere intelligente funktioner. Sætter nye grænser – hvad angår design og funktionalitet.

PerfekteNetmodtagere og øvrigt udstyr/tilbehør. Netmodtagere og øvrigt udstyr tilpasset til at arbejde perfekt sammen. Teknisk avanceret og meget let at servicere.

Du kan købe RiTTO produkter direkte i vores Webshop