Zenitel - intelligente løsninger til kritisk kommunikation.

Se et udvalg af vores Zenitel produkter her.

” Med udnævnelsen som CoE for Zenitel i Danmark, ser vi frem til at styrke Zenitel’s tilstedeværelse i Danmark og glæder os til at servicere eksisterende og nye Zenitel kunder…”

Jørgen Freund, CEO, Freund Elektronik A/S

Zenitels sikkerheds- og kommunikationsløsninger, giver dig mulighed for at høre, blive hørt og forstået i enhver situation og miljø!

Hold dit system kørende….

ZENTINEL har mangeårig erfaring fra at arbejde med store iPBX-mærker som Cisco, Avaya og Alcatel .

Se et urvalg af  vores Zenitel produkter

Zenitel’s fokus er at udvikle produkter og løsninger, der gør at både slutbrugere, installatører og daglige brugere føler sig trygge!

Zenitel’s produkt niche på markedet er at skabe intelligente kommunikationsløsninger til kritiske situationer hvor andre løsninger ikke virker.

Med et Zenitel system er det muligt for alle at høre, blive hørt og forstået – hver gang og i alle situationer, f.eks. hvor der er trafik og støj – også i en lufthavn, trafikeret havnemiljø, tunnel, metro, bus og togbanestation, hospital, casino, sportshal, messehal, arena mfl.

Intercom Systemer

Med Zenitel’s IP-Intercom systemer får du et komplet udvalg af produkter, der kan fungere direkte imellem enhederne eller i en samlet IPBX løsning.

Zenitel’s historie går tilbage til 1901, og virksomhedens produkter er anerkendte over hele verden for at tilbyde kommunikation af høj kvalitet til både offshore- og onshore-installationer.

Freund Elektronik er blevet en del af Zenitel familien og sammen med Zenitel’s globale partnernetværk, kan vi tilbyde komplette produktløsninger der også integrerer med andre sikkerhedsenheder såsom VMS, CCTV, ADK, ABA, for at skabe en holistisk og omfattende sikkerhedsløsning.

Bredere vifte af muligheder

Zenitel’s produkter skaber en række løsninger med en bredere vifte, af muligheder, for samarbejdspartnere og integratorer. For Zenitels og Freund’s kunder vil dette betyde mere mangfoldighed og fleksibilitet, når det kommer til systemintegration og værdiskabende tjenester.

Produkter som er velegnet til det skandinaviske vejr

ZENITELS produktionsmetoder gør deres produkter velegnet til det skandinaviske vejr og sikrer kunderne et produkt i høj kvalitet.

Zenitel Turbine - resistens til det ekstreme!

Zenitel - sikrer kritisk kommunikation

Vi tilbyder en række Zenitel produkter Som kan blive customiseret og tilpasset slutbrugerens behov samt tilpasses andre systemer…

* Kontakt os for mere information & priser

 

Det er et stort irritationsmoment for alle, både medarbejdere og slutbrugere i de perioder, hvor et system ikke er tilgængeligt, eller er offline. Derfor arbejder Zenitel utrætteligt på at implementere samt opgradere sikkerhedsprotokoller til at holde alle deres enheder opdateret med den nyeste sikkerheds standarder.

KATALOGER OG BROCHURER